vloeren en faience in gent

Onze diensten

Bij Maes & Zonen kan je terecht voor al je vloer, gevel en faïence werken. Ontdek hier al onze diensten en aarzel niet om een afspraak te maken

vloerenlegger in gent

Vloertegels in Gent

Wij plaatsen uw favoriete vloertegels met uiterste precisie op elke ondergrond; verse chappe met een lijm ertussenin, op een bestaande ondergrond of natuursteen met mortel. 

Wandtegels plaatsen in Gent

Muurtegels

Elke muur in elke ruimte kan aangekleed worden met een tegel op maat. Muurtegels zijn een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. U kunt kiezen uit verschillende maten en soorten zoals natuursteen, keramische steen, mozaïksteen of exclusieve tegels. Voor elk wat wils. Contacteer ons voor meer informatie en samen maken we uw interieurdroom waar. 

Steenstrippen in gent

Gevelplaketten

Uw favoriete plaketten worden op ruwe stenen geplaatst met mortel. Zo bent u gegarandeerd van dezelfde kwaliteit als gewoon metselwerk. Het voordeel is dat je geen fundering nodig hebt en amper plaats verliest aangezien de plaket maar 2 cm dik is en de mortel ook maar enkele centimeters in beslag neemt.

terrastegels in gent

Terassen aanleggen

Ook uw terras kan stijlvol aangekleed worden met een terrastegel naar keuze. U hebt een ruime keuze uit allerlei soorten, maten en kleuren. Ter voorbereiding kunnen we ook eerder geplaatste tegels verwijderen. 

natuursteen trappen gent

Keramiek & natuursteen trappen

Wenst u een trap duurzaam en stijlvol in te kleden? Geen probleem! Onze vakmannen zullen nauwkeurig en precies de trappen betegelen met een tegel naar keuze.

zwembad mozaiek in gent

Zwembad Mozaïek

Onze vakmannen kunnen je zwembad tot in het kleinste detail afwerken. Uw tuin wordt de gezelligste plek dankzij een luxueus afgewerkt zwembad. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een gratis opmeting en offerte.

Zoek je ervaren specialisten
met oog voor detail?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat we je aan onze planning kunnen toevoegen.